Fiataloktól-fiataloknak!

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács megalakulása óta a fiatalság érdekképviseletét tartja szem előtt és ezt a szerepét a továbbiakban is szeretné megőrizni. Mindezt teszi egy kétlépcsős rendszerben, ugyanis ernyőszervezetként mind intézményeknek mind pedig magánszemélyeknek hivatott segíteni.

Az érdekképviselet mellett különböző programokkal, képzésekkel vagy kirándulásokkal igyekszik válaszolni az udvarhelyszéki fiatalok igényeire, vonatkozzon az kikapcsolódásra vagy ismeretszerzésre.  Mivel fontos, hogy minden fiatal megtalálja a maga számára legelőnyösebb szórakozási és tanulási lehetőséget, a továbbiakban az UIET az igényfelmérő technológiáján is tervez fejleszteni.

 

Ha egyszer beül, többé nem akar kiszállni!

Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács meggyőződése, hogy csakis úgy lehet minőségi munkát végezni, hogy ha rendelkezünk megfelelő mennyiségű meggyőződéssel, lelkesedéssel és lendülettel. A továbbiakban azt tűzte ki céljául, hogy ennek a lendületnek és kontinuitásnak köszönhetően egyre több fiatal vállaljon szerepet egy egészséges közösségi élet megszervezésében!

 

…mert összetartozunk!

Ernyőszervezetként egy olyan ifjúsági közösséget tervez kialakítani, amelyben egymás mellett van helye művészetnek és sportnak, tudománynak és szórakozásnak, elméletnek és gyakorlatnak. Hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, de egy közös célért, egy élhetőbb Udvarhelyszékért, egy sikeres székelyföldért dolgozunk!

UIET-Fiatalság…Lendület…Összetartás…!