Az 1848-as forradalomra emlékezve március 13. és 15. között az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) vetélkedőt hirdet az általános és középiskolás diákok számára. A vetélkedőre 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. A megmérettetés helyszínéül az ebből a célból átalakított irodánk fog szolgálni, amely három napra egy korhű Pilvax Kávéház bőrébe bújik, amelyet bárki megtekinthet, ahol mindenki megihat egy kávét és ráhangolódhat az ünnepre.

A jelentkező csapatoktól azt várjuk, hogy rendelkezzenek egy csapatnévvel, valamint egy négysoros himnusszal. Jelentkezéskor ezeket kell elküldeniük, valamint mellékeljék a csapat tagjainak neveit és telefonszámait, hogy értesíteni tudjuk őket a részletekről.

Az általános iskolás és a középiskolás diákok külön kategóriában fognak versenyezni.  Az 5-8 osztályos diákok hétfőn (március 13-án), a középiskolásoknak pedig kedden (március 14-én) lesz a program.

Az eredményhirdetésre március 15-én kerül sor.

Minden csapat számára a helyszínen interaktív, játékos feladatokat tervezünk, amelyek történelmi, ’48-as tematikával lesznek fűszerezve. A programunk által szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét a kor sajátosságaira, és közelebb hozni számukra az ünnepet.

Mindkét kategóriában az első három helyezett csapat lesz díjazva.

Az általános iskolás diákok közül a harmadik helyezett csapat egy közös bowlingozást, a második helyezett pedig egy félnapos Septimia bérletet nyer. Annak a csapatnak, aki megnyeri a vetélkedőt egy Balu Park belépővel kedveskedünk.

A középiskolás diákok közül a harmadik helyezettek közösen bowlingozhatnak, a második helyezettek félnapos Septimia bérlettel pihenhetik ki a verseny utáni fáradalmakat.  Az első helyezett csapatnak pedig június 29-én lehetősége nyílik a napfelkelőkkel szórakozni a Double Rise fesztiválon, Torockón.

A csapatok jelentkezését 2017. március 10., péntek 11 óráig várjuk az office@uiet.eu e-mail címre. A vetélkedő ideje alatt, illetve az azt megelőző héten érdemes követniük Facebook oldalunkat, hiszen támpontokat, kisebb segítséget fogunk közzétenni, amelyek segítik a felkészülést. A vetélkedő mellett egyéb programokkal, meglepetésekkel is kedveskedünk az odalátogatóknak!


Szolj hozzá