Fancsali János - elnök

Tamási Áron szülőfalujában, Farkaslakán láttam meg a napvilágot 1987-ben. A középiskolát Udvarhelyen végeztem, ahol már korán kiderült, hogy a közösség-szervezésben feltalálom magam.

Érettségi után a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen Politikatudományok szakán tanultam. Majd, hogy kiderüljön, mi „bűzlik Dániában”, közel egy évet töltöttem az Északi országban egy civilszervezet-menedzsment képzésen.

Jelenleg Antal István parlamenti képviselő irodájában dolgozom és igyekszem ez eddig tanultakat Udvarhelyszék jobbátételére fordítani. Remélem ugyanúgy beleférek majd ebbe a szerepbe, mint ahogyan az L-es pólómba!

András Lóránd - alelnök

1986. május 21. 19 óra 05 perc.  Meghatározó pillanat életemben. Ekkor változott meg gyökeresen addigi létem, hiszen drága jó édesanyám ekkor hozott e megpróbáltatásokkal és minden földi jóval megáldott világra. Az elmúlt két és fél évtized felét az erdélyi néptánc kultúra elsajátításával töltöttem, több-kevesebb sikerrel. 2008 októberében újabb fordulat történt életemben és a civil szférában való ténykedés került életem fókuszába. Itt elsősorban néptánc oktatással kezdtem el foglalkozni, majd a szervezet adminisztrációs feladatait kezdtem ellátni, amit napjainkban is előszeretettel folytatok. Időközben egyetemi tanulmányaimat is befejeztem, ahol egyéni kompetenciáimat szociológia, vidékfejlesztés szakirányon fejleszthettem.

Civil életem kezdete óta kettős állampolgári életet élek, hiszen míg ezt a fajta tevékenységet Máréfalván folytatom, addig lakhelyem Csíkszeredában található, így az időm 5,34%-át utazás tölti ki. Magamat egy állandóan aktív, erős szervezői akaraterővel ( nem képességgel :) ) megáldott fiatalembernek tartom, aki a közösségépítés elhivatott képviselője. Alapvetően „neppernek” „folkernek”, avagy népi kultúrát igencsak kedvelő és művelő egyénnek tartom magam. Végszóként pedig: “Az életben nincsenek rossz pillanatok csak, tanulságos poénok”

Nagy Hajnal - alelnök

Szávuly Albert-Károly - alelnök

Székelykeresztúron születtem 1993. május 18-án. 2012-ben érettségi diplomát szereztem a székelyudvarhelyi Dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskolában, jelenleg pedig a Nagyváradi Állami Egyetem harsona szakos hallgatója vagyok. Már gyerekkorom óta több fúvószenekarban játszok, és több mint 5 éve folyamatosan járok fesztiválokra, különböző eseményekre. 2009-ben a BETISZ által nyílt meg számomra a kapu az ifjúság felé, és azóta ifjúsági téren is folyamatosan tevékenykedek, legyen szó szervezkedésről, önkéntességről, bármiről. Jókedvű fiatalnak ismerem magam, szeretem a társaságot, meg a kihívásokat, és nem jelent problémát, ha valamit meg kell oldani.

Tankó Attila - alelnök